Menukaart
U vindt het hele jaar door enkele klassiekers op onze kaart. Sommige daarvan staan al dertig jaar op het menu! Maar de kaart wordt ook maandelijks aangepast, met seizoensgebonden gerechten en spannende nieuwigheden.

Izakaya
Onze Sashimi op zoutblok (4x5)
€ 59,00
Onze Sashimi Royale (7X5)
€ 96,00
Sashimi Hamachi
€ 22,00
Sashimi Langoustine
€ 22,00
Sashimi Octopus
€ 12,00
Sashimi Tonijn
€ 22,00
Sashimi Zalm
€ 10,00
Sashimi Zeebaars
€ 22,00
Kids menu
Huisgemaakte fishsteak met frietjes
€ 18,00
Kinder ossehaas met verse frietjes
€ 24,00
Aperitiefhapje
Bentobox "Asian-Style" for 2
€ 35,00
Assortiment fijne charcuterie 150 Gr
€ 26,00
Gelakt buikspek " Asian-Style"
€ 20,00
Gemarineerde Pulpo
€ 12,00
Ibéricoham 36 Mesas Bellota de Extremadura 100 Gr
€ 38,00
Les Entrées Classiques
Carpaccio van rundsvlees met olijfolie uit Italie, raketsla en oude Parmesaan
€ 26,00
Hoppescheuten met gepocheerd ei
€ 50,00
Huisgerookte zalm, bruschetta met olijfolie
€ 26,00
Kalfspastrami "Pickles"
€ 28,00
King Krab, avocado, curry
€ 42,00
Lauwe worst uit Lyon, vinaigrette
€ 24,00
Oesters Perles Blanches "Sorlut"
€ 27,00
Sashimi van langoustines "Latem-Style"
€ 36,00
Sashimi zalm en tonijn
€ 32,00
Terrine van ganzelever met chutney, brioche
€ 28,00
Grosse-pièces Classiques, Les Poissons
Heilbot op de graat, mousseline
€ 45,00
Kabeljauw op Chefs wijze
€ 36,00
Noordzeetong (500GR) , salade en verse friet
€ 52,00
Vegetarische inspiratie
€ 26,00
Zeebaars met gebakken rijst en Thaise kerrie
€ 39,00
Grosse-pièces Classiques, Les Viandes
Dubbel ribstuk "Rubia Galega"(1,2 kg) (vanaf 2p)
€ 49,00
Franse jonge duif uit Anjou met truffelsaus
€ 48,00
Gebakken Bressekip met verse friet (vanaf 2p)
€ 42,00
Lamstongetjes in Madeirasaus, puree van Belle de Fontenay
€ 28,00
Lamsvlees "Herdwick uit Latem" met seizoengroenten vanaf 2p
€ 42,00
Momentvers gemalen biefstuk, aan tafel bereid
€ 27,00
Ossehaas "Simmenthal" met verse friet (250gr)
€ 45,00
Tournedos "Rossini"... de échte
€ 48,00
Vol-au-vent van poulet de Bresse, verse friet
€ 38,00
Sweets & Cheese
Ananas, passie en vanilleijs
€ 14,00
Cannelés Bordelais met vanilleijs
€ 15,00
Comté met "vin jaune"
€ 28,00
Coupe "Colonel"
€ 18,00
Kaasplank
€ 15,00
Momentvers vanilleijs met artisanale advocaat
€ 15,00
Momentvers vanilleijs met warme Amarenakersen
€ 15,00
Momentvers vanilleijs met warme chocoladesaus
€ 12,00
Mousse van bittere chocolade "Guanaja"
€ 12,00
Rijstpap met bruine suiker
€ 10,00
Stilton & Madeira
€ 22,00
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief
