Menukaart
U vindt het hele jaar door enkele klassiekers op onze kaart. Sommige daarvan staan al dertig jaar op het menu! Maar de kaart wordt ook maandelijks aangepast, met seizoensgebonden gerechten en spannende nieuwigheden.

Izakaya
Omakase "Latem Go" 5 Japanse gerechten enkel per tafel
€ 69,00
Onze Sashimi op zoutblok (4x5)
€ 59,00
Onze Sashimi Royale (7X5)
€ 96,00
Sashimi Hamachi
€ 22,00
Sashimi Langoustine
€ 22,00
Sashimi Octopus
€ 15,00
Sashimi Sint-Jacobsvrucht
€ 25,00
Sashimi Tonijn
€ 22,00
Sashimi Zalm
€ 12,00
Kids menu
Huisgemaakte fishsteak met frietjes
€ 18,00
Kinder ossehaas met verse frietjes
€ 24,00
Aperitiefhapje
Bentobox "Asian-Style" for 2
€ 35,00
"Asian Bun", gelakt buikspek
€ 20,00
Assortiment fijne charcuterie 150 Gr
€ 26,00
Aziatisch viskroketje "Sweet chili"
€ 18,00
Ibéricoham 36 Mesas Bellota de Extremadura 100 Gr
€ 38,00
Les Entrées Classiques
Carpaccio van St-Jacobsvruchten met yuzu-dressing
€ 36,00
Gebakken St-Jacobsvruchten, miso, paksoi
€ 36,00
Huisgerookte zalm, bruschetta met olijfolie
€ 27,00
Kroket van Comté, Gruyère en Gouda XO
€ 24,00
Lauwe worst uit Lyon, vinaigrette
€ 25,00
Oesters Perles Blanches "Sorlut"
€ 27,00
Pasta met witte truffel
€ 99,00
Sashimi van langoustines "Latem-Style"
€ 36,00
Sashimi zalm en tonijn
€ 34,00
Tagliata van rundsvlees met olijfolie uit Italie, raketsla en oude Parmesaan
€ 25,00
Tataki van makreel, mierikswortel, sake
€ 24,00
Terrine van ganzelever met chutney, brioche
€ 29,00
Grosse-pièces Classiques, Les Poissons
Kabeljauw op Chefs wijze
€ 39,00
Noordzeetong (500GR) , salade en verse friet
€ 54,00
Vegetarische inspiratie
€ 26,00
Zeebaars met gebakken rijst en Thaise kerrie
€ 43,00
Grosse-pièces Classiques, Les Viandes
Dubbel ribstuk "Rubia Galega"(1,2 kg) (vanaf en per 2p)
€ 56,00
Filet van ree uit de Ardennen "Grand-Veneur" (vanaf 2p)
€ 54,00
Hazenrug poivrade ( vanaf 2p)
€ 54,00
Momentvers gemalen biefstuk, aan tafel bereid
€ 29,00
Ossehaas "Simmenthal" met verse friet (250gr)
€ 50,00
Parelhoen uit Bresse "Fine Champagne"(vanaf en per 2)
€ 45,00
Vol-au-vent van poulet de Bresse, verse friet
€ 40,00
Sweets & Cheese
Cannelés Bordelais met vanilleijs
€ 15,00
Comté met "vin jaune"
€ 28,00
Coupe "Colonel"
€ 18,00
Huisbereide Tiramisu
€ 12,00
Ijskoffie ... de échte
€ 14,00
Kaasplank
€ 18,00
Momentvers vanilleijs met artisanale advocaat
€ 15,00
Momentvers vanilleijs met Balsamico 25 anni Ca'del Non
€ 15,00
Momentvers vanilleijs met warme Amarenakersen
€ 15,00
Momentvers vanilleijs met warme chocoladesaus
€ 13,00
Stilton & Passito Montefalco
€ 22,00
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief
