Menukaart
U vindt het hele jaar door enkele klassiekers op onze kaart. Sommige daarvan staan al dertig jaar op het menu! Maar de kaart wordt ook maandelijks aangepast, met seizoensgebonden gerechten en spannende nieuwigheden.

Aperitiefhapje
Bentobox "Asian-Style" for 2
€ 35,00
Assortiment fijne charcuterie 150 Gr
€ 26,00
Gemarineerde Pulpo
€ 12,00
Huisbereide wildpastei met ajuinchutney
€ 18,00
Ibéricoham 36 Mesas Bellota de Extramadura 100 Gr
€ 38,00
Izakaya
Onze Sashimi op zoutblok (4x5)
€ 59,00
Onze Sashimi Royale (7X5)
€ 96,00
Sashimi Hamachi
€ 22,00
Sashimi Langoustine
€ 22,00
Sashimi Octopus
€ 12,00
Sashimi Sint-Jacobsvrucht
€ 22,00
Sashimi Tonijn
€ 22,00
Sashimi Zalm
€ 10,00
Grosse-pièces Classiques, Les Poissons
Kabeljauw op Chefs wijze
€ 36,00
Noordzeetong (500GR) , salade en verse friet
€ 52,00
Vegetarische inspiratie
€ 26,00
Zeebaars met gebakken rijst en Thaise kerrie
€ 39,00
Grosse-pièces Classiques, Les Viandes
Dubbel ribstuk "Rubia Galega"(1,2 kg) (vanaf 2p)
€ 49,00
Filet van ree uit de Ardennen "Grand-Veneur" (vanaf 2p)
€ 49,00
Hazenrug poivrade ( vanaf 2p)
€ 49,00
Momentvers gemalen biefstuk, aan tafel bereid
€ 27,00
Ossehaas "Simmenthal" met verse friet (250gr)
€ 42,00
Parelhoen uit Bresse "Fine Champagne"(2p)
€ 42,00
Vol-au-vent van poulet de Bresse, verse friet
€ 37,00
Kids menu
Huisgemaakte fishsteak met frietjes
€ 18,00
Kinder ossehaas met verse frietjes
€ 20,00
Les Entrées Classiques
Carpaccio van gemarineerd rundsvlees, mayonaise van Parijse champignons
€ 26,00
Carpaccio van rundsvlees met zwarte wintertruffel
€ 48,00
Carpaccio van Sint-Jacobsvruchten met dashi, kruidenolie
€ 35,00
Lauwe worst uit Lyon, vinaigrette
€ 24,00
Oesters Perles Blanches "Sorlut"
€ 27,00
Sashimi van langoustines "Latem-Style"
€ 36,00
Sashimi zalm en tonijn
€ 32,00
St-Jacobsvruchten, witlof, miso
€ 35,00
Terrine van ganzelever met chutney, brioche
€ 28,00
Zalm komkommersla en curry
€ 26,00
Sweets & Cheese
Appel, zoute caramel, vanilleijs
€ 12,00
Cannelés Bordelais met vanilleijs
€ 15,00
Comté met "vin jaune"
€ 28,00
Coupe "Colonel"
€ 18,00
Kaasplank
€ 15,00
Momentvers vanilleijs met artisanale advocaat
€ 15,00
Momentvers vanilleijs met warme Amarenakersen
€ 15,00
Momentvers vanilleijs met warme chocoladesaus
€ 12,00
Mousse van bittere chocolade "Guanaja"
€ 12,00
Stilton & Madeira
€ 22,00
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief
