Menukaart
U vindt het hele jaar door enkele klassiekers op onze kaart. Sommige daarvan staan al dertig jaar op het menu! Maar de kaart wordt ook maandelijks aangepast, met seizoensgebonden gerechten en spannende nieuwigheden.

Izakaya
Onze Sashimi op zoutblok (4x5)
€ 59,00
Onze Sashimi Royale (7X5)
€ 96,00
Sashimi Hamachi
€ 22,00
Sashimi Langoustine
€ 22,00
Sashimi Octopus
€ 12,00
Sashimi Tonijn
€ 22,00
Sashimi Zalm
€ 10,00
Sashimi Zeebaars
€ 22,00
Kids menu
Huisgemaakte fishsteak met frietjes
€ 18,00
Kinder ossehaas met verse frietjes
€ 24,00
Aperitiefhapje
Bentobox "Asian-Style" for 2
€ 35,00
Assortiment fijne charcuterie 150 Gr
€ 26,00
Clubsandwich pastrami "Pickles"
€ 20,00
Gemarineerde ansjovis
€ 18,00
Ibéricoham 36 Mesas Bellota de Extremadura 100 Gr
€ 38,00
Krokante Ibérico "Lagrima"
€ 19,00
Les Entrées Classiques
Asperges op Vlaamse wijze
€ 28,00
Asperges, gerookte zalm
€ 28,00
Carpaccio van Zeebaars "yuzu"
€ 36,00
Gebakken gamba's met tartaarsaus
€ 29,00
Hammousse, groene asperges
€ 20,00
Huisgerookte zalm, bruschetta met olijfolie
€ 26,00
Oesters Perles Blanches "Sorlut"
€ 27,00
Sashimi 0-toro Bluefinn (5st)
€ 30,00
Sashimi van langoustines "Latem-Style"
€ 36,00
Sashimi zalm en tonijn
€ 32,00
Tagliata van rundsvlees met olijfolie uit Italie, raketsla en oude Parmesaan
€ 25,00
Terrine van ganzelever met chutney, brioche
€ 28,00
Tomaat, Burrata, koningskruid
€ 24,00
Grosse-pièces Classiques, Les Poissons
Daurade " Royale", pequillo pepers, couscous
€ 36,00
Kabeljauw op Chefs wijze
€ 36,00
Melanzane, burrata
€ 24,00
Oktopus "Chimichurri", spicy aardappel
€ 28,00
Tartaar van tonijn, salade en verse friet
€ 39,00
Zeebaars, pasta, tomaat "Paolo Petrilli"
€ 39,00
Grosse-pièces Classiques, Les Viandes
Dubbel ribstuk "Rubia Galega"(1,2 kg) (vanaf en per 2p)
€ 56,00
Gebakken Bressekip met verse friet (vanaf en per 2p)
€ 42,00
Momentvers gemalen biefstuk, aan tafel bereid
€ 28,00
Ossehaas "Simmenthal" met verse friet (250gr)
€ 48,00
Piepkuiken aan spit voor 2 personen, dragon en fijne frietjes
€ 28,00
Rib-Eye "Bordelaise", dikke friet (300GR)
€ 44,00
Vol-au-vent van poulet de Bresse, verse friet
€ 38,00
Sweets & Cheese
Cannelés Bordelais met vanilleijs
€ 15,00
Comté met "vin jaune"
€ 28,00
Coupe "Colonel"
€ 18,00
Momentvers vanilleijs met artisanale advocaat
€ 15,00
Momentvers vanilleijs met Balsamico 25 anni Ca'del Non
€ 15,00
Momentvers vanilleijs met warme Amarenakersen
€ 15,00
Momentvers vanilleijs met warme chocoladesaus
€ 13,00
Oude Parmesaan met rucola
€ 15,00
Stilton & Madeira
€ 22,00
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief
